Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümcenin evlendiğini görmek

Rüyada görümcenin evlendiğini görmek

Rüyada görümcenin evlendiğini görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, kısmet alacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, güvensizlik duymaya delalet eder.

Rüyada görümcenin evlendiğini gördüyseniz:

  • Ani hareketleri veya tepkileri olan veya aceleci kişiler yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada görümcesinin evlendiğini görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada görümcenin evlendiğini görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, işlerin yavaşlayacağına delalettir.

Rüyada görümcesini dövmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, eşine değerli hediyeler alacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına rivayet eder.

Rüyada görümcenin evini görmek başarılar elde edileceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada görümcenin kızını görmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski görümce görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına işaret eder.

Rüyada görümceyi öpmek övgü dolu sözler duyacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, çok büyük üzüntü duyacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş görümce görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments