Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümceni hamile görmek

Rüyada görümceni hamile görmek

Rüyada görümceni hamile görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, hastaysa şifa bulacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada görümceni hamile gördüyseniz:

  • Bazı bağlantıları koparabilirsiniz.

Rüyada görümcesini hamile görmek işlerinin düzene gireceğine, ün sahibi birisi olunacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına işaret etmektedir.

Rüyada görümceyi hamile görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına yorulur.

Rüyada görümcemi hamile görmek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına yorulur.

Rüyada görümceni hamile görmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, bahtın açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada görümce hamile görmek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine işarettir.

Rüyada görümcenin hamile olduğunu görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına tabir olunur.

Rüyada kaynana ve görümceyle kavga etmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada görümceyle kavga ettiğini görmek stresin ve üzüntülerin biteceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments