Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümcemi hamile görmek

Rüyada görümcemi hamile görmek

Rüyada görümcemi hamile görmek sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, helal kazanç elde edeceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına tabir olunur.

Rüyada görümcemi hamile gördüyseniz:

  • Sorumluluk veya görevlerinizi ihmal etmemelisiniz.

Rüyada görümceyi hamile görmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, arabuluculuk yapılacağına rivayet eder.

Rüyada görümceni hamile görmek üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, düze çıkacağına delalet eder.

Rüyada görümcenin hamile olduğunu görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına yorulmaktadır.

Rüyada görümcemi hamile görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada görümce hamile görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada görümcesini hamile görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına inanılır.

Rüyada görümcenin eşini görmek çok dikkat çekeceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının görümcesini görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments