Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümce hamile görmek

Rüyada görümce hamile görmek

Rüyada görümce hamile görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, durumunuzun iyileşeceğine, onun her zaman başında olacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görümce hamile gördüyseniz:

  • Düşünmeden ağzınızdan kaçıracağınız bazı sırlarınız ilerde, size karşı kullanılabilir.

Rüyada görümcenin hamile olduğunu görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada görümcemi hamile görmek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına yorulur.

Rüyada görümceyi hamile görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görümcesini hamile görmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada görümceni hamile görmek içine büyük bir huzurun dolacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine rivayet eder.

Rüyada görümce hamile görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine yorulur.

Rüyada görümceleri görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada görümcenin oğlunu görmek mutluluk ve saadete, eşi ile arasının açılacağına, yokluğa düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments