Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümceyi dövmek

Rüyada görümceyi dövmek

Rüyada görümceyi dövmek hastalıktan şifa bulmaya, umutlarının kendisine hayır getireceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, hayat boyu çok sevileceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına inanılır.

Rüyada görümceyi dövmek gördüyseniz:

  • Normal şartlarda dikkat etmediğiniz noktaları görmeye başlamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada görümceyi dövmek kimseyle konuşmayacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görümce dövmek evlatlarının hayırlı olacağına, birçok ortaklık kurulacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına delalet etmektedir.

Rüyada görümcesini dövmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada görümcenin oğlunu görmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Rüyada görümce adayını görmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine rivayet eder.

Rüyada görümcemi hamile görmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada kaynana ve görümce görmek maddi olarak eksiye düşüleceğine, para kazanmaya, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş görümce görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments