Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümce adayını görmek

Rüyada görümce adayını görmek

Rüyada görümce adayını görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada görümce adayını gördüyseniz:

  • Eşitsizlikler göze batmaya başlayabilir.

Rüyada görümce adayını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine işaret eder.

Rüyada belediye başkan adayı olmak sıkıntılarının artacağına, tövbe etmeden vefata, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzerek adaya çıkmak küslükleri bitireceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgili adayı görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada kayınvalide adayı görmek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaynana adayı görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, onlar tarafından yüceltileceğine delalettir.

Rüyada büyük adaya gitmek rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada eş adayını görmek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni ev eşyaları alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments