Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümcesini dövmek

Rüyada görümcesini dövmek

Rüyada görümcesini dövmek başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada görümcesini dövmek gördüyseniz:

  • Siz sadace girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Rüyada görümcesini dövmek rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, istediği oranda da eğleneceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Rüyada görümceyi dövmek servet sahibi olacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada görümce dövmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, huzura kavuşacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına inanılır.

Rüyada görümce kızını görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine inanılır.

Rüyada görümcenin çocuğunu görmek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına rivayet eder.

Rüyada görümceyi hasta görmek bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına işarettir.

Rüyada görümce ve kaynana görmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada görümceden para almak epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments