Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümce dövmek

Rüyada görümce dövmek

Rüyada görümce dövmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, moral bulacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına delalettir.

Rüyada görümce dövmek gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun edebilmek için ani kararlar almaktan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada görümce dövmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada görümceyi dövmek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada görümcesini dövmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada görümcenin öldüğünü görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına delalettir.

Rüyada görümceyi hasta görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada görümce adayını görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalet eder.

Rüyada görümcesini gelinlikle görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada görümcelerle kavga etmek ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, insanlarla uyumunun artacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments