Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaynana ve görümce görmek

Rüyada kaynana ve görümce görmek

Rüyada kaynana ve görümce görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Rüyada kaynana ve görümce gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin neler yapabileceğinizi bildiklerini farz ederek ilerlememelisiniz.

Rüyada görümce ve kaynana görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına inanılır.

Rüyada kaynana görümce görmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, eğer işsizse iş bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaynana ve görümceyle kavga etmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada kaynana ve görümce görmek daha iyi yerlere geleceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada görümcesini hamile görmek sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada görümcenin evlendiğini görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada görümceyle tartışma görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına inanılır.

Rüyada küs görümceyi görmek işinden ve hayatından geri kalacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, maddi çıkmazların biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments