Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümcesiyle konuşmak

Rüyada görümcesiyle konuşmak

Rüyada görümcesiyle konuşmak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, kalabalık günler geçirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına tabir olunur.

Rüyada görümcesiyle konuşmak gördüyseniz:

  • İşleri tamamlayabilmeye ya da halletmeye çalışmalısınız.

Rüyada görümceyle konuşmak rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada görümcesiyle konuşmak çok kolay bir hayatı olacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine işaret etmektedir.

Rüyada görümcenin ağladığını görmek yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada görümce dövmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, çok sayıda borca gireceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada görümceye gitmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada görümcenin öldüğünü görmek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına işarettir.

Rüyada görümceyle kavga ettiğini görmek sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada görümcenin doğurduğunu görmek büyük atılımların yapılacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments