Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümcenin ağladığını görmek

Rüyada görümcenin ağladığını görmek

Rüyada görümcenin ağladığını görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, elinin darlığa düşeceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada görümcenin ağladığını gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizin istediğiniz gibi ilerleyeceğine dair ipuçları yüzünü gösterebilir.

Rüyada görümcenin ağladığını görmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine alamet eder.

Rüyada görümceyi ağlarken görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, maddi gücünün eksileceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada görümcenin hamile olduğunu görmek rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada görümcelerle kavga etmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, hayatını stresten uzakta geçireceğine delalettir.

Rüyada görümceyi öpmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, dua alacağına işaret etmektedir.

Rüyada görümcenin doğurduğunu görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, kötü bir habere veya tehlikeye, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada görümcenin öldüğünü duymak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski görümce görmek borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments