Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümceyle kavga ettiğini görmek

Rüyada görümceyle kavga ettiğini görmek

Rüyada görümceyle kavga ettiğini görmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine delalettir.

Rüyada görümceyle kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Dalgın, kararsız, uykusuz veya halsiz olabiliriz ya da kafa karışıklıkları veya belirsizlikler söz konusu olabilir.

Rüyada görümceyle kavga ettiğini görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada görümcesiyle kavga etmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına delalettir.

Rüyada görümce kavga etmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine işarettir.

Rüyada kaynana ve görümceyle kavga etmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada görümcelerle kavga etmek hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine delalet eder.

Rüyada görümcenin evini görmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, doğru bir karar verileceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine delalettir.

Rüyada elti ve görümce görmek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, çok rahat bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada görümcemi görmek rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, çok hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments