Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümceye gitmek

Rüyada görümceye gitmek

Rüyada görümceye gitmek problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, tüm dileklerin tutacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına tabir olunur.

Rüyada görümceye gitmek gördüyseniz:

  • Daha esnek olmanızda fayda var.

Rüyada görümceye gitmek yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına rivayet eder.

Rüyada görümcenin elini öpmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kısmetlerinden olacağına delalet eder.

Rüyada görümce öpmek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada eski görümce görmek konferans ve seminerlere katılacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada görümceden para almak malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayınvalide görümce görmek aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine rivayet eder.

Rüyada görümce kızını görmek çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına işarettir.

Rüyada görümcesiyle kavga etmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, birçok engelin aşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments