Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümcenin doğurduğunu görmek

Rüyada görümcenin doğurduğunu görmek

Rüyada görümcenin doğurduğunu görmek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada görümcenin doğurduğunu gördüyseniz:

  • Aslında çalışma isteğinizin artması ile olaylara bakışınız yeniden değişebilir.

Rüyada görümcenin doğurduğunu görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına işarettir.

Rüyada görümceyi gelinlikle görmek neşeleneceğine, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına inanılır.

Rüyada görümcenin ağladığını görmek sağlık ve hayır getireceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine rivayet eder.

Rüyada görümceyle konuşmak evindeki huzurun bozulacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada görümcenin öldüğünü duymak bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, insanlara yardım edeceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada görümceyle tartışmak elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada görümceyi hamile görmek çok hayırlı insan olunacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada görümcesinin evlendiğini görmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments