Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümcenin öldüğünü görmek

Rüyada görümcenin öldüğünü görmek

Rüyada görümcenin öldüğünü görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, her zaman çok üzgün olacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, kurtuluşu yakalayacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada görümcenin öldüğünü gördüyseniz:

  • Kendinize düşünmek için zaman ayırın.

Rüyada görümcenin öldüğünü görmek yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada görümcenin öldüğünü duymak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına delalettir.

Rüyada görümcenin düğününü görmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, makamının tehlikeye gireceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına yorulur.

Rüyada görümceyi ağlarken görmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına işaret etmektedir.

Rüyada elti ve görümce görmek elindeki işi rayına oturtacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine rivayet eder.

Rüyada kaynana ve görümceyle kavga etmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine tabir olunur.

Rüyada görümceyi dövmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına tabir olunur.

Rüyada görümce öpmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments