Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümcesini öpmek

Rüyada görümcesini öpmek

Rüyada görümcesini öpmek işinden çıkarılacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına delalet eder.

Rüyada görümcesini öpmek gördüyseniz:

  • Bir an önce harekete geçmelisiniz, zamanlama çok önemli olabilir.

Rüyada görümce öpmek hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına delalettir.

Rüyada görümcesini öpmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada görümcenin elini öpmek ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada görümceyi öpmek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına delalet eder.

Rüyada görümcenin öldüğünü duymak atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görümceni hamile görmek her zaman çok mutlu olacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işinin gücünün de rast gideceğine işaret eder.

Rüyada görümcenin düğününü görmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada görümceyle kavga ettiğini görmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments