Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümce öpmek

Rüyada görümce öpmek

Rüyada görümce öpmek kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, helal ekmek yiyeceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, masa başı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada görümce öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları görmezden gelmek ısrarla üzerine gitmekten daha doğru olabilir.

Rüyada görümceyi öpmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına işaret eder.

Rüyada görümcenin elini öpmek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Rüyada görümce öpmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada görümcesini öpmek yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, verilen sözlerin tutulacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine alamet eder.

Rüyada görümcesini gülerken görmek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada görümce kavga etmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görümceden hediye almak gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına tabir olunur.

Rüyada kaynana görümce görmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments