Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümcenin düğününü görmek

Rüyada görümcenin düğününü görmek

Rüyada görümcenin düğününü görmek yol kat edeceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, başarının düşeceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına inanılır.

Rüyada görümcenin düğününü gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden daha fazlasına talip olabilirsiniz.

Rüyada görümcenin düğününü görmek yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına rivayet eder.

Rüyada görümce öpmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, huzur içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölen görümcesini görmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, gelirinin düşeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada görümcesinin kızını görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, yeni kişilerle tanışacağına işarettir.

Rüyada kaynana ve görümceyle kavga etmek rızkından ve gelirinden olacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, başarının adım adım yaklaşacağına delalettir.

Rüyada ölmüş görümceyi görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, kötülüklerden uzak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs görümceyi görmek sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine alamet eder.

Rüyada görümcesiyle konuşmak çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, moralinin yerine geleceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments