Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümcenin elini öpmek

Rüyada görümcenin elini öpmek

Rüyada görümcenin elini öpmek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine yorulur.

Rüyada görümcenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Size yardımı dokunabilecek önemli pozisyonda kişiler tanıyor olabilirsiniz.

Rüyada görümcenin elini öpmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine işaret etmektedir.

Rüyada görümce öpmek çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada görümceyi öpmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına rivayet eder.

Rüyada görümcesini öpmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada görümcenin düğününü görmek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada görümcesini gülerken görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, sorunları başarıyla çözmeye, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına tabir olunur.

Rüyada görümcesinin kızını görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada görümceyle konuşmak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments