Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümceyi öpmek

Rüyada görümceyi öpmek

Rüyada görümceyi öpmek ticaretinin gelişeceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, başarı için fırsatların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada görümceyi öpmek gördüyseniz:

  • Belli bir alana ya da amaca konsantre olarak daha fazla ilerleme kaydedebilirsiniz.

Rüyada görümcesini öpmek iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada görümce öpmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, yeni yollara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada görümcenin elini öpmek çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, özel muamele göreceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine işaret eder.

Rüyada görümceyi öpmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada görümcenin evini görmek geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine tabir olunur.

Rüyada ölen görümcesini görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin aksayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş görümceyi görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada kayınvalide ve görümce görmek kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments