Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümcesini hamile görmek

Rüyada görümcesini hamile görmek

Rüyada görümcesini hamile görmek masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada görümcesini hamile gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerine göre harekete kakıştığınızda veya planlar yaptığınızda, siz hazır olmanıza rağmen onların olmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada görümceni hamile görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada görümcemi hamile görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada görümceyi hamile görmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine inanılır.

Rüyada görümcesini hamile görmek hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada görümcenin hamile olduğunu görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada görümce hamile görmek dertlerin ve sorunların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, işlerinin baltalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada görümce kavga etmek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada görümcenin öldüğünü görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments