Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümceyi hamile görmek

Rüyada görümceyi hamile görmek

Rüyada görümceyi hamile görmek fakirlerin zenginleşeceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, dertlerin günden güne artacağına, tatsızlıkların aşılacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada görümceyi hamile gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız durumlarda söz vermeniz bütçenizi aşmanıza veya fazlasıyla yorulabilirsiniz.

Rüyada görümceyi hamile görmek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine delalettir.

Rüyada görümcenin hamile olduğunu görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada görümce hamile görmek hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına işaret eder.

Rüyada görümcesini hamile görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına yorulmaktadır.

Rüyada görümcemi hamile görmek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına delalet eder.

Rüyada görümceni hamile görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada görümceyi öpmek yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, onu dinleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada görümcenin eşini görmek sebep olacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments