Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümce kavga etmek

Rüyada görümce kavga etmek

Rüyada görümce kavga etmek duyduğu endişenin iki kat artacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine inanılır.

Rüyada görümce kavga etmek gördüyseniz:

  • Kendinizi duygusal gerilim içinde hissedebilirsiniz.

Rüyada görümcelerle kavga etmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kaynana ve görümceyle kavga etmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada görümcesiyle kavga etmek yakın zamanda rahat edeceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına inanılır.

Rüyada görümceyle kavga ettiğini görmek aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada görümce kavga etmek çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, kişinin gönlünü alacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Rüyada görümcesini öpmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada müstakbel görümce görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine delalet eder.

Rüyada görümcemi görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments