Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş görümcesini görmek

Rüyada ölmüş görümcesini görmek

Rüyada ölmüş görümcesini görmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, lüks içinde olacağına, sevgi göreceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş görümcesini gördüyseniz:

  • Bazı işler ters giderse, ısrarla plana sadık kalmaya çalışmamakta fayda var.İstemeyerek gerçekleri çarpıtmanız veya başkalarını kötü gösterebilecek tavırlar sergilemeniz durumunda hoş karşılanmayabilirsiniz.

Rüyada kayınvalide görümce görmek işinde itibar edineceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada görümce adayını görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada elti ve görümce görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına işaret eder.

Rüyada görümcesiyle konuşmak her gün daha fazla dolacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada görümcelerini görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada görümcemi hamile görmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, düşmanından kurtulmaya yorulmaktadır.

Rüyada görümcenin düğününü görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, yuva kuracağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada görümceyi öpmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments