Rüyada görümceyi hasta görmek

Rüyada görümceyi hasta görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, herhangi zarara uğramayacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada görümceyi hasta gördüyseniz:

  • Sorun yaşamak istemiyorsanız bir sırrın saklanmasında fayda var.

Rüyada görümceyi hasta görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına delalet eder.

Rüyada görümceyi ağlarken görmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına işaret eder.

Rüyada görümcesini gelinlikle görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine işarettir.

Rüyada kaynana görümce görmek çok büyük paralar kazanılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada görümceyle tartışmak maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada görümcesini dövmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına yorulur.

Rüyada görümcesinin evlendiğini görmek rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada görümceleri görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayırlı bir işe başlayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top