Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümcenin kızını görmek

Rüyada görümcenin kızını görmek

Rüyada görümcenin kızını görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, güç kaybedeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, işlerinin hafifleyeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada görümcenin kızını gördüyseniz:

  • Maddi kazançlar söz konusu olabilir.

Rüyada kızının görümcesini görmek rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, ters giden işlerin normale döneceğine delalettir.

Rüyada görümcesinin kızını görmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, akıl vereceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına rivayet eder.

Rüyada görümcenin kızını görmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, geri plana düşeceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına delalet etmektedir.

Rüyada görümce kızını görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada görümcenin evini görmek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada görümceyle tartışmak yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada görümceyle kavga ettiğini görmek başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine inanılır.

Rüyada eski görümce görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments