Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının görümcesini görmek

Rüyada kızının görümcesini görmek

Rüyada kızının görümcesini görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına rivayet eder.

Rüyada kızının görümcesini gördüyseniz:

  • Diğerlerini memnun etmek için gereğinden fazla zaman harcıyorsunuz.

Rüyada görümcesinin kızını görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına yorulur.

Rüyada görümce kızını görmek asil kimselerden çıkacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, yaşama sevincine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görümcenin kızını görmek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kızının görümcesini görmek hayat standartlarının yüksek olacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görümcenin eşini görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada görümcesinin kocasını görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kayınvalide görümce görmek sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine işarettir.

Rüyada görümcenin evlendiğini görmek yeni bir hayat kuracağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments