Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümcenin evini görmek

Rüyada görümcenin evini görmek

Rüyada görümcenin evini görmek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, oldukça büyük başarılara, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada görümcenin evini gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, akrabalarınız veya komşularınızla ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara veya yanılgılara bağlı problemler yaşanabilir.

Rüyada görümcenin evini görmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına işaret eder.

Rüyada görümce hamile görmek bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına yorulur.

Rüyada kızının görümcesini görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına işarettir.

Rüyada görümceyi gelinlikle görmek her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bolluk içinde yaşamaya alamet etmektedir.

Rüyada görümcesini hamile görmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kaynana ve görümceyle kavga etmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada görümcenin ağladığını görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada görümce adayını görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments