Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümce kızını görmek

Rüyada görümce kızını görmek

Rüyada görümce kızını görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, zevki sefa içinde olacağına alamet eder.

Rüyada görümce kızını gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularda uzun zamandır yapmayı beklediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz ya da meydana gelen yenilikler hoşunuza gidebilir.

Rüyada görümcenin kızını görmek çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına işarettir.

Rüyada kızının görümcesini görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada görümcesinin kızını görmek rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına inanılır.

Rüyada görümce kızını görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada görümcesini gelinlikle görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada görümcenin öldüğünü duymak hem ün sahibi olacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada kayınvalide ve görümce görmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada görümceye sarılmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments