Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümceyi gelinlikle görmek

Rüyada görümceyi gelinlikle görmek

Rüyada görümceyi gelinlikle görmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, yaşam refahının düşeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada görümceyi gelinlikle gördüyseniz:

  • Tartışmalar gereksiz vakit kaybı anlamına gelebilir.

Rüyada görümceyi gelinlikle görmek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada görümcesini gelinlikle görmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada görümcelerle kavga etmek birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına yorulur.

Rüyada görümcesini öpmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına inanılır.

Rüyada görümcelerini görmek geriye doğru gideceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada görümceyi öpmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, helal ekmek yiyeceğine delalet eder.

Rüyada kayınvalide ve görümce görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, işlerinin düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada görümcenin hamile olduğunu görmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments