Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümcesini gülerken görmek

Rüyada görümcesini gülerken görmek

Rüyada görümcesini gülerken görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, kırılan kalplerin barışacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada görümcesini gülerken gördüyseniz:

  • İhmal edildiğini düşünen bir yakınınızla duygusal problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada görümcesini gülerken görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına inanılır.

Rüyada görümcenin evlendiğini görmek kişinin muradına ereceğine, yeni yatırımlar yapacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada görümcenin kızını görmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, hayırlı günler yaşayacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına yorulur.

Rüyada görümce kızını görmek girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada görümceleri görmek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada görümceden para almak canının ve malının garantide olacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen görümcesini görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görümceye gitmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments