Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaynana görümce görmek

Rüyada kaynana görümce görmek

Rüyada kaynana görümce görmek kazancın günden güne düşeceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada kaynana görümce gördüyseniz:

  • Mücadele ortamlarında kazanan, ilerleyen veya önemli bir konuda sıçrama yapan taraf olmak için gerekli değişiklikleri yapmalısınız.

Rüyada kaynana görümce görmek sorunların zor bir durum yaşatacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada kaynana ve görümceyle kavga etmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına tabir olunur.

Rüyada görümce ve kaynana görmek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaynana ve görümce görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine işarettir.

Rüyada görümcesinin kocasını görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulur.

Rüyada elti ve görümce görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş görümce görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada görümcenin kocasını görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments