Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümcelerle kavga etmek

Rüyada görümcelerle kavga etmek

Rüyada görümcelerle kavga etmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, çok zor günler yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, yenileneceğine ve can bulacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada görümcelerle kavga etmek gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki bir kadından önemli bir sıkıtı görmeniz olasıdır.

Rüyada kaynana ve görümceyle kavga etmek yoğun stres altında kalacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına işaret eder.

Rüyada görümcesiyle kavga etmek bereket ve rahat içinde yaşayacağına, çok iyi paralar kazanılacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada görümce kavga etmek mali sorunlarının çözüleceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına tabir olunur.

Rüyada görümcelerle kavga etmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada görümceyle kavga ettiğini görmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına delalettir.

Rüyada görümceyi dövmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, her daim temkinli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada görümceye gitmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada görümce hamile görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, güzel huylarını terk edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments