Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyi hatırlamamak

Rüyada bir şeyi hatırlamamak

Rüyada bir şeyi hatırlamamak ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, hastalıkların iyileşeceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına rivayet eder.

Rüyada bir şeyi hatırlamamak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi üzerine düşeni kendisi yapsın.

Rüyada hiçbir şey hatırlamamak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına delalet eder.

Rüyada bir şeyi hatırlamamak kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada rüyayı hatırlamamak hükmünün geçmeyeceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine işaret eder.

Rüyada hatır sormak daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına inanılır.

Rüyada isim hatırlamamak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, borcunun kalmayacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına inanılır.

Rüyada görüleni hatırlamamak keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına işaret eder.

Rüyada gördüklerini hatırlamamak yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hal hatır sormak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, çok başarılı olacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments