Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göreve atanmak

Rüyada göreve atanmak

Rüyada göreve atanmak hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, zamanının boşa gideceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada göreve atanmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle birlikte hareket etmeniz veya çalışmanız durumunda özel yaşamınızda mutluluğu yakalayabilirsiniz.

Rüyada göreve atanmak manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir üst göreve atanmak başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka bir göreve atanmak çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bir göreve atanmak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada görevinden alınmak ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, işinde uzmanlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sınav görevlisi olmak yardımda bulunacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine inanılır.

Rüyada görev değiştirmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına işarettir.

Rüyada görevde yükseldiğini görmek itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments