Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir üst göreve atanmak

Rüyada bir üst göreve atanmak

Rüyada bir üst göreve atanmak meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, bunalıma gireceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir üst göreve atanmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylerle ilgilenip endişelerden kurtulabilirsiniz.

Rüyada bir üst göreve atanmak rakiplerin oyununa gelineceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada göreve atanmak maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, yeni kısmetlere nail olacağına delalet eder.

Rüyada bir göreve atanmak dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada başka bir göreve atanmak yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada görevden alındığını görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada öğretim görevlisi görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rızkının sonsuz olacağına inanılır.

Rüyada görevden alınmak bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, mutluluğu yakalayacağına, istediği arabaya bineceğine tabir olunur.

Rüyada başbakandan görev almak uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments