Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görev değiştirmek

Rüyada görev değiştirmek

Rüyada görev değiştirmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, yaşananları unutturacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada görev değiştirmek gördüyseniz:

  • Mümkünse ertelemekte yarar var.

Rüyada görev yerinin değiştiğini görmek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görev değiştirmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine işarettir.

Rüyada görevde yükseldiğini görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temizlik görevlisi görmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada göreve gitmek akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, şeytanın aklına uyacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka bir göreve atanmak çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına delalettir.

Rüyada kendini güvenlik görevlisi görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada devlet görevlisi görmek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments