Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınav görevlisi olmak

Rüyada sınav görevlisi olmak

Rüyada sınav görevlisi olmak aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına yorulur.

Rüyada sınav görevlisi olmak gördüyseniz:

  • Ne yaparsanız yapın daha az masraflı olanları tercih etmeyi unutmamalısınız.

Rüyada sınav görevlisi olmak kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine delalet eder.

Rüyada ilk görev yerini görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına işaret eder.

Rüyada güvenlik görevlisi görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına alamet eder.

Rüyada görev değiştirmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, lüks, konfor içinde olacağına işaret eder.

Rüyada banka görevlisi görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine rivayet eder.

Rüyada görev yeri değişikliği görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada görevinden alınmak haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada görevde olmak güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments