Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir göreve atanmak

Rüyada başka bir göreve atanmak

Rüyada başka bir göreve atanmak pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, moralinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir göreve atanmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada başka bir göreve atanmak hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, küslükleri bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir üst göreve atanmak başarıların devamlı olacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına işaret eder.

Rüyada göreve atanmak yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına delalet eder.

Rüyada bir göreve atanmak kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, sermayesini riske etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada görevinden alınmak kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada görev yerinin değiştiğini görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına delalettir.

Rüyada güvenlik görevlisinden kaçmak maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada görevden alınmak hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments