Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir göreve atanmak

Rüyada bir göreve atanmak

Rüyada bir göreve atanmak yeni projelerin ve planların tutacağına, uykusuz geceler yaşayacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir göreve atanmak gördüyseniz:

  • İmajınızı, ilgi alanlarınızı veya pozisyonunuzu korumanız gerekiyor.

Rüyada bir göreve atanmak çeşitli projeler ortaya koyacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir üst göreve atanmak mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, borca batacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir göreve atanmak şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada göreve atanmak özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada temizlik görevlisi görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine delalet eder.

Rüyada görev değiştirmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada güvenlik görevlisi görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına inanılır.

Rüyada sınav görevlisi olmak önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments