Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görevde yükseldiğini görmek

Rüyada görevde yükseldiğini görmek

Rüyada görevde yükseldiğini görmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, çok kötü günler geçirileceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada görevde yükseldiğini gördüyseniz:

  • Doğru adımlar atmak için yanıltıcı etkilerin sona ermesini beklemenizde fayda var.

Rüyada görevde yükseldiğini görmek kendisine olan güvenin artacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sınav görevlisi olmak yaşananları unutturacağına, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına rivayet eder.

Rüyada başka bir göreve atanmak hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, kazancın her daim artacağına delalettir.

Rüyada görev değişikliği görmek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ilk görev yerini görmek dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada din görevlisi görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine delalettir.

Rüyada görev yerinin değiştiğini görmek hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine işaret eder.

Rüyada kendini güvenlik görevlisi görmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments