Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle sürekli karşılaşmak

Rüyada biriyle sürekli karşılaşmak

Rüyada biriyle sürekli karşılaşmak hanesine güneş doğacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada biriyle sürekli karşılaşmak gördüyseniz:

  • İstikrarsızlık içeren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada biriyle sürekli karşılaşmak boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, dünyasının bir anda değişeceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına tabir olunur.

Rüyada görülen kişiyle karşılaşmak kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle yolda karşılaşmak maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle karşılaşmak kısmetli bir işe atılmaya, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına alamet eder.

Rüyada tanıdıkla karşılaşmak eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, çok mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada eski bir arkadaşla karşılaşmak dünya mallarının çoğalacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, duraklama yaşanacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyle karşılaşmak rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, işlerin rast gideceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada domuzla karşılaşmak muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments