Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde hırsızla karşılaşmak

Rüyada evde hırsızla karşılaşmak

Rüyada evde hırsızla karşılaşmak güzel günler yaşayacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, huzurlu hissedileceğine işarettir.

Rüyada evde hırsızla karşılaşmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşmanız yakın hissettiğiniz bir kişiyle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Rüyada evde hırsızla karşılaşmak kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet eder.

Rüyada hırsızla karşılaşmak sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yolda karşılaşmak büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, ekmeğinin azalmayacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına tabir olunur.

Rüyada düğünde karşılaşmak işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski bir arkadaşla karşılaşmak sıkıntılarının biteceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinle karşılaşmak her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, çok iyi yerlere geleceğine, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada yılanla karşılaşmak eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına işarettir.

Rüyada hamile kadınla karşılaşmak kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments