Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömme dolap görmek

Rüyada gömme dolap görmek

Rüyada gömme dolap görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gömme dolap gördüyseniz:

  • Kişisel ilerlemenize faydası olmayacak alışkanlıkları bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada gömme dolap görmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına yorulur.

Rüyada ölü gömmeye gelmek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü gömmemek birlikte bazı işler yapılacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü gömmeye çalışmak toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada açık dolap görmek şansın ve kısmetin kapanacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dolapta süt görmek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada dolap kapağı görmek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada televizyon dolabı görmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments