Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü gömmeye gelmek

Rüyada ölü gömmeye gelmek

Rüyada ölü gömmeye gelmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, masumluğunu ispat edeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, tecrübe kazandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü gömmeye gelmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi rekabet veya mücadele gerektiren ortamlarda kazanan taraf olabileceğiniz şekilde geliştirmelisiniz.

Rüyada ölü gömmeye gelmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü gömmemek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Rüyada ölüyü gömmeye çalışmak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gömme dolap görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, büyük başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada ölünün geldiğini görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine yorulur.

Rüyada ölünün eve geldiğini görmek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına işaret eder.

Rüyada ölü birinin eve geldiğini görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine delalet eder.

Rüyada ölünün hacdan geldiğini görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments