Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık dolap görmek

Rüyada açık dolap görmek

Rüyada açık dolap görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, varlık içinde yaşayacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada açık dolap gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin işinize yarayan kısımlarına odaklanabilirsiniz.

Rüyada açık dolap görmek iş hayatında kendi işini kuracağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına alamet eder.

Rüyada mutfak dolabını temizlemek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, kalkınacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolapta yemek görmek kafasını toparlayamayacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada elbise dolabına saklanmak rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı dolaba koymak sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine alamet eder.

Rüyada dolap dolusu et görmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine rivayet eder.

Rüyada evin içinde dolap görmek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi dolap görmek inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments