Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolapta süt görmek

Rüyada dolapta süt görmek

Rüyada dolapta süt görmek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dolapta süt gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardımcı olarak bazı konularda tatmin olabilirsiniz.

Rüyada dolapta süt görmek evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, büyük bir gelir toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatak dolabı görmek bir sebeple zorluklara düşüleceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına işaret eder.

Rüyada dolap değiştirmek maddi açıdan ferahlayacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine delalet eder.

Rüyada erzak dolabı görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine delalettir.

Rüyada dolabın içine girmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada dolap kilitlemek ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada dolu dolap görmek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına tabir olunur.

Rüyada turuncu dolap görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments