Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü gömmemek

Rüyada ölüyü gömmemek

Rüyada ölüyü gömmemek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına inanılır.

Rüyada ölüyü gömmemek gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz en iyi şey daha çabuk karar vermeye çalışmanızdır.

Rüyada ölüyü gömmeye çalışmak büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü gömmemek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına alamet eder.

Rüyada ölü gömmeye gelmek çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada gömme dolap görmek hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine delalet eder.

Rüyada ölü giydirmek maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, onların yaralarına merhem olacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalet etmektedir.

Rüyada dirilen ölüler görmek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüye sesli ağlamak samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün üstüne ağlamak iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, kötü olayların meydana geleceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments