Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlekte leke görmek

Rüyada gömlekte leke görmek

Rüyada gömlekte leke görmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, karlı çıkacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gömlekte leke gördüyseniz:

  • Bazı konularda aşırılıklara kaçmanız ya da karşıt görüşlü kişilerle karşılaşmanız imajınıza zarar verebilir.

Rüyada lekeli beyaz gömlek görmek aksi takdirde çok üzüleceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlekte leke görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine delalettir.

Rüyada gömlekte leke görmek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz lekeli gömlek görmek gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, fakirlik yaşayacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz gömlek üzerinde leke görmek her isteklerinin yerine geleceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına, aksiliklerin aşılacağına tabir olunur.

Rüyada lekeli gömlek görmek kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına inanılır.

Rüyada lekeli yastık görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada vücutta kırmızı leke görmek çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments