Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lekeli yastık görmek

Rüyada lekeli yastık görmek

Rüyada lekeli yastık görmek kısmetlerinin artacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına işaret eder.

Rüyada lekeli yastık gördüyseniz:

  • Aslen çok olası görünmese bile, yapılması gereken değişikliklere zaman ayırmanız faydalı olacağa benziyor.

Rüyada lekeli yastık görmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine yorulur.

Rüyada kolda leke görmek kazanç kapılarının kapanacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el üzerinde leke görmek kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada kan lekeleri görmek mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına yorulur.

Rüyada çay lekesi görmek maddi zararın büyük olacağına, işlerinin de rast gideceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada lekeli gelinlik giymek büyük düşüneceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavanda leke görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına inanılır.

Rüyada suratta leke görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments